Blog navigation

Nejnovější příspěvky

 
Seřazeno podle:
  • MUSÍM V NOCI PŘIPEVNIT SVĚTLA NA SVŮJ VOZÍK?
    MUSÍM V NOCI PŘIPEVNIT SVĚTLA NA SVŮJ VOZÍK?

    Tak jak používáte v noci své jízdní kolo, můžete chtít občas za tmy táhnout vozík za jízdním kolem. Tím však zakryjete zadní světlo tažného jízdního kola. Proto potřebujete dodatečné zadní světlo na přívěsu, zadní odrazky a reflektivní pásky na vozíku nejsou samotné dostatečné ! Zadní světlo patří na levou stranu.

    Přečíst celé
  • OD JAKÉHO VĚKU MOHU DÁT SVÉ DÍTĚ DO VOZÍKU ?
    OD JAKÉHO VĚKU MOHU DÁT SVÉ DÍTĚ DO VOZÍKU ?

    Vaše dítě může vozík používat již od narození, díky speciálním vložkám pro novorozence. Děti od narození do cca 10 měsíců věku v nich mají zajištěnu vhodnou polohu s ohledem na jejich vývoj. Páteř dítěte není zatěžována axiálně, ale tlak podložky při sedolehu je rozložen na všechny obratle. Vložka navíc zajišťuje i ochranu dítěte před bočními otřesy a výkyvy.

    Přečíst celé
  • MOHU POUŽÍVAT SVŮJ VOZÍK V JAKÉMKOLIV POČASÍ ?
    MOHU POUŽÍVAT SVŮJ VOZÍK V JAKÉMKOLIV POČASÍ ?

    Ať prší, fouká nebo praží slunce, děti jsou ve vozíku vždy dobře chráněny. Přehoz proti dešti chrání proti chladu, větru a vlhku. V chladném počasí můžete přikrýt své děti vlněnou přikrývkou nebo jim zabalit nohy do teplého vaku na nohy. A v letním počasí, kdy je skutečně horko, můžete upevnit zadní límec dopředu jako sluneční clonu.

    Přečíst celé
  • UVEZU TU TÍHU VŮBEC?
    UVEZU TU TÍHU VŮBEC?

    Úplně nejčastější dotaz zejména zákazníků, kteří se rozhodují mezi přívěsem a sedačkou. Poté, co nastudovali srovnání dětského přívěsu a cyklosedačky, bojí se, že přívěs, pro který se rozhodli, bude za kolem příliž těžký.

    Přečíst celé
  • AHOJTE LIDIČKY.
    AHOJTE LIDIČKY.

    Tak jsem se „na chvilku" odmlčela, protože, jsem bohužel za poslední rok tolik „povyrostla", že jsem se i v největším modelu Chariota (Captain LX) při jízdě často „bouchala" hlavou o střechu. Taťka si marně "lámal hlavu" nad tím, co si bez našeho pomocníka za kolo i do terénu počneme, protože ač jsem nechodící, díky Chariotu a mým "bláznivým" rodičům, mám Čechy "slítané" zřejmě víc než které jiné zdravé dítě. Naštěstí nám "trn z paty" zase vytrhl strejda David Seifert.

    Přečíst celé
  • HEZKÝ DEN,
    HEZKÝ DEN,

    konečně jsme se dostali k tomu poslat Vám pár fotografií. Jsme rodiče téměř čtyřletého syna Romana a náš příběh začal až na pár odlišností téměř stejně jako u Nikolky z Vašich příběhů. Románek se narodil ve Zlínské porodnici ve 26.týdnu těhotenství s porodní váhou 730g. V 17 dnu po jeho narození se zjistilo, že má neprůchodné střevo proto byl převezen na operaci do Brna, která dopadla dobře. Bohužel další zprávy od lékařů nebyly vůbec veselé-oboustranná slepota, epilepsie, DMO. Přestože má...

    Přečíst celé
  • BELANOVI, RIMAVSKÁ SOBOTA, SK
    BELANOVI, RIMAVSKÁ SOBOTA, SK

    V polke septembra som sa zúčastnil vo svete jedinečnej akcie, štvrtého zrazu majiteľov cykloprívesov na šumavskej Modrave. Zrazy a uskutočňujú vďaka iniciatíve a obetavosti páne Seiferta, ktorý je distribútorom vozíkov v Čechách.

    Přečíst celé
  • AHOJTE LIDIČKY.
    AHOJTE LIDIČKY.

    V červnu jsem byla s rodiči a s mým úplně novým Chariotem (Captain XL) na dovče v Krkonoších. Z mého dosavadního Cougaru jsem už bohužel vyrostla, a tak jsem „přešla" na největší typ Chariota na našem trhu.

    Přečíst celé
  • JEZDÍME OD BŘEZNA 2006,
    JEZDÍME OD BŘEZNA 2006,

    to bylo klukům 5 měsíců. Náš první vozík byl Azub-prototyp dovezen z prodejní výstyvy v Německu, měli jsme v něm dětské vložky, prodali jsme ho loni celý komplet, teď používáme croozer, používáme ho v jakémkoliv stavu (kočár, za kolo, do lesa, na hory....), neznám lepší pocit, než posadit kluky do vozíku a zapřáhnout kolo a vyrazit, kluci si zvykli ihned, nemáme s nimi ani s croozrem žádné potíže.

    Přečíst celé
  • PODĚKOVÁNÍ Z BESKYD
    PODĚKOVÁNÍ Z BESKYD

    Chariot si Sára poprvé vyzkoušela na konci prosince když ji byly 2 týdny a od té doby už v měm pár kilometrů s tátou najela. Bydíme pod Lysou horou v Beskydech a jiný dopravní prostředek bychom tady neužili. Letošní zima nám umožnila vyzkoušet kočárek ve všech podobách. Přiložená dokumentace je z výletu na Lysou, z domu jsme vycházeli "za sucha" a v polovině výletu přezuli na lyže.

    Přečíst celé
  • OUTDOOR S DĚTMI ANEB CROOZER NÁŠ KAMARÁD
    OUTDOOR S DĚTMI ANEB CROOZER NÁŠ KAMARÁD

    První obavy při plánování rodičovství souvisely s možností ztráty jakési svobody. Představovala jsem si náš dosavadní život plný hor, kola, běžek, skialpů, cestování po Asii a bála se, že s dítětem toto všechno skončí. Naše okolí nás o tom přesvědčovalo. Řekli jsme si, že my to dokážeme a myslím .... povedlo se..

    Přečíst celé
  • POPRVÉ JSEM VOZÍK ZA KOLO VIDĚL NĚKDY V ROCE 1997,
    POPRVÉ JSEM VOZÍK ZA KOLO VIDĚL NĚKDY V ROCE 1997,

    v katalogu výrobce špičkových kol CANNONDALE. To jsem byl ještě mladý a o rodině ani neuvažoval. Ale ta věc se mi líbila a říkal jsem si, že až jednou.... Pak uplynulo pár let a já i s mou ženou jsme na jedné ze svých vyjížděk potkali partičku s CROOZERem. Bylo to na hřebenu Javorníků a bylo vidět, že vozík i s pasažérem nejsou nijak šetřeni. Prohodili jsme pár slov a já se utvrdil v tom co jsem si kdysi tenkrát říkal. No a je to tady. Od podzimu jsem otcem a v únoru jsme si pořídili CROOZER....

    Přečíst celé
Showing 97 to 108 of 141 (12 Pages)