Blog navigation

Nejnovější příspěvky

 
Seřazeno podle:
  • DALŠÍ PŘÍBĚH ZE SLOVENSKA - RODINA BELANOVCŮ:
    DALŠÍ PŘÍBĚH ZE SLOVENSKA - RODINA BELANOVCŮ:

    Náš príbeh začal narodením vnúčaťa. Nakoľko s manželkou veľa bicyklujeme, nastal problém, či ísť za vnukom, alebo bicyklovať. Riešením bol vozík za bicykel, ktorý som videl na nejakej výstave pred pár rokmi. Po márnom pátraní v slovenských vodách som sa rozhodol vozík urobiť sám. Aj keď nebol najhorší a jednu sezónu nám spoľahlivo odslúžil, pre druhý vozík sme si už zašli do Prahy.

    Přečíst celé
  • PRVNÍ DOJMY ZE SLOVENSKA DORAZILY OD RODINY REGENDOVY:
    PRVNÍ DOJMY ZE SLOVENSKA DORAZILY OD RODINY REGENDOVY:

    20. októbra 2004: dnes sme úspešne otestovali vozík CROOZER 737. Doobeda bola hmla, tak sme vyrazili až poobede. Mali sme trochu obavy ako to bude Davidko zvládať a tak sme si zvolili malú okružnú jazdu cez mesto. Ludia ostávali stať v nemom úžase! Dokonca aj vodiči sa za nami otáčali až sme mali obavy, že spôsobime nejakú dopravnú nehodu :o). Davidkovi sa vozenie velmi páčilo, dokonca nam po polhodine zaspinkal, plakal iba keď sme zastavili kvôli foteniu.

    Přečíst celé
  • UŽ PRVNÍ MODELY CROOZERŮ SVÉ MAJITELE NADCHLY. ČTĚTE POSTŘEHY HONZY HLUČÍNA!
    UŽ PRVNÍ MODELY CROOZERŮ SVÉ MAJITELE NADCHLY. ČTĚTE POSTŘEHY HONZY HLUČÍNA!

    14.04.2004 Croozer v ostré akci uspěl – Téma: Rodina a přátelé Už to byla docela ostuda – jaro v plném proudu a my ještě nevytáhli kola. Navíc, když jsme si pořídili noblesní přívěs pro Karolinku, se už nemůžeme vymlouvat, že to s mrnětem nejde.

    Přečíst celé
  • MAREČEK + HONZA, VĚRA A KÁJA
    MAREČEK + HONZA, VĚRA A KÁJA

    Ahoj všem malým cyklistům, kteří mají podobné štěstí, že jim táta s mámou pořídili stejné vozítko jako mě.

    Přečíst celé
  • 02.05.2004 HLEDÁNÍ TŘEŠNĚ S CROOZEREM – TÉMA: RODINA A PŘÁTELÉ
    02.05.2004 HLEDÁNÍ TŘEŠNĚ S CROOZEREM – TÉMA: RODINA A PŘÁTELÉ

    "Deset tisíc," odpověděli jsme hned u podolské porodnice na otázku jakéhosi dospívajícího jinocha, kolik ta věc za kolo stojí. Kdoví, jestli si všiml, že v ní sedí dítě. Ten druhý u viaduktu přes Vídeňskou ulici už byl ve správnějším rodičovském věku a Karolinky si jistě všiml. Na stejnou otázku dostal stejnou odpověď. Asi by nám dovozce vozíků měl platit za reklamu.

    Přečíst celé
  • AHOJ,
    AHOJ,

    jmenuju se Vendulka Vrtalová, je mi rok a půl a nedávno jsem dostala nový vozík. Konečně mě rodiče přestali nechávat doma, když někam vyrážejí za dobrodružstvím. Dřív to bylo tak, že táta se bál cyklosedaček a máma se mnou nechtěla sama jezdit. Pak se jednou odhodlala a půjčila si od kamaráda sedačku na nosič, když jsme spolu byly na dovolené v jižních Čechách.

    Přečíst celé
  • JAKO PRVNÍ SE OZVALI MANŽELÉ SMOLÍKOVI Z PRAHY:
    JAKO PRVNÍ SE OZVALI MANŽELÉ SMOLÍKOVI Z PRAHY:

    Zdravíme Vás a zasíláme slíbené dojmy z CROOZERu 535, s nímž jsme strávili týdenní dovolenou v Krkonoších.

    Přečíst celé
  • Příběh první
    Příběh první

    LIDÉ SE MNE ČASTO PTAJÍ, JAK JSEM VLASTNĚ NA NÁPAD S DĚTSKÝMI PŘÍVĚSY PŘIŠEL, JAK SE K NÁM VŮBEC DOSTALY.

    Přečíst celé
  • B2B - VELKOOBCHOD
    B2B - VELKOOBCHOD

    Vítejte do B2B 2+2! PŘIHLASTE SE. Máte-li přihlašovací údaje pro B2B 2+2 (registrace od února 2016), přihlaste se níže a systém Vám přidělí Vaši slevu podle obratu, dosaženého v uplynulém období, v souladu se zněním Obchodních podmínek. Bez přihlášení registrovaného prodejce systém neposkytuje žádné slevy.

    Přečíst celé
Showing 133 to 141 of 141 (12 Pages)