Blog navigation

Nejnovější příspěvky

 
Seřazeno podle:
  • KDYŽ JSME SE DOZVĚDĚLI,
    KDYŽ JSME SE DOZVĚDĚLI,

    že čekáme dvojčátka, nebylo nám jasné, jaký kočárek zvolíme. Žijeme na horách, obklopeni hlubokými lesy Jeseníků a zdejší cesty pro normální kočárek rozhodně nejsou vhodné. Rádi jezdíme na kole, běžkujeme, chodíme po horách. Navíc se miminka měly narodit koncem podzimu a sníh zde bývá několik měsíců v roce, takže jízda normálním kočárkem nepřipadá v úvahu.

    Přečíst celé
  • DEN S DVOUKOLÁKEM
    DEN S DVOUKOLÁKEM

    Další fotopříběh nám zaslali Hájkovi.

    Přečíst celé
  • Z KANADY DO PRAHY DOŠEL ZA ŠEST LET
    Z KANADY DO PRAHY DOŠEL ZA ŠEST LET

    Pěšky až z rodného Montrealu dorazil včera do Prahy Jean Béliveau. Proč se vydal na cestu kolem světa? „Chci tak podpořit deklaraci za mír a proti násilí na dětech,“ říká osmačtyřicetiletý Kanaďan, který tlačí vozík se svými věcmi už šest let. „Během nich jsem prochodil třicet párů bot, narodilo se mi jedno vnouče a zemřel otec,“ říká Kanaďan, kterému se v Česku líbí. „Jsou tu milí lidé a hezké lesy.“

    Přečíst celé
  • RODINA ČERNÝCH Z PRAHY SE S NÁMI ROZDĚLILA O DOJMY Z BÍLÉ STOPY:
    RODINA ČERNÝCH Z PRAHY SE S NÁMI ROZDĚLILA O DOJMY Z BÍLÉ STOPY:

    Těsně před vánočními svátky jsme u vás zakoupili vozík Chariot COUGAR 1 pro našeho tehdy dvouměsíčního synka. Jeli jsme po Vánocích do Rakouska na běžky, Kubíkovi byly 2,5 měsíce a bylo to skvělé. Byl ve vozíku jak v peřince. Byl s námi už i na kole. Děkujeme za zážitky a posíláme od Kubíčka pozdrav. Všude Vás doporučujeme.

    Přečíst celé
  • NIKOLKA ZÍKOVÁ S RODIČI A BRÁŠKAMA
    NIKOLKA ZÍKOVÁ S RODIČI A BRÁŠKAMA

    Právě jsem se s rodiči a bráškama vrátila z dovolené v Tatrách, tak se hned „za tepla" chci podělit o svoje dojmy. Cestu na Slovensko jsme si zpestřili zastávkou v Beskydech. Když jsem viděla ty kopečky, zapochybovala jsem o tom, jestli „naši" vybrali tu správnou dovolenou. Jen co jsme autem vyjeli na Pustevny, rozložil taťka Chariota do jogingové verze a hurá na Radegasta. Od malička jsem velmi ráda středem pozornosti, a tak jsem si zase vychutnávala pocit hvězdy, když mne kolemjdoucí...

    Přečíst celé
  • AHOJ VŠEM MALÝM CYKLISTŮM II.
    AHOJ VŠEM MALÝM CYKLISTŮM II.

    Ozýváme se po dvou letech. Za tu dobu jsme s kárkou zažili mnoho krásných výletů, najezdili asi 3.500 km a letos vyšlapali na jeden z vrcholů Nízkých Tater Kráľovu hoľu ( 1946 m n.m.).

    Přečíst celé
  • DOBRÝ DEN,
    DOBRÝ DEN,

    Půjčili jsme si Croozer 737 předminulý víkend a podnikli jsme s ním malý výletíček na Šumavě.

    Přečíst celé
  • NA KOLE CELÁ RODINKA.
    NA KOLE CELÁ RODINKA.

    Jsme rodiči čtyř a půlleté dcerky Nikolky. Její přílišná zvědavost byla zřejmě také příčinou toho, že přišla na svět ve 24. týdnu těhotenství s porodní váhou 675 gramů a délkou 32 centimetry. Dnes už víme, že pospíchat se má pomalu, a tak ani Nikolka i přes veškerou odbornou péči nikam nepospíchá. Její DMO – spastická quadruparéza má za následek to, že ve svém věku dosud nechodí ani sama nesedí.

    Přečíst celé
  • AHOJ MALÍ CYKLISTI!
    AHOJ MALÍ CYKLISTI!

    Jmenuji se Martin. Teď je mi něco málo přes rok a začínám svoji 2. cyklistickou sezónu. Jezdím od svých 12 týdnů! Moc si z té doby nepamatuji, jako mimčo jsem se houpal v závěsné sedačce ve vozíku a většinu času prospal. Ale čím jsem byl starší, bylo to zábavnější. Pozoroval jsem z kočárku dění kolem sebe( hlavně přírodu) a litoval ostatní ještě nesedící kamarády, kteří v normálním kočárku koukají do stropu boudičky! Za loňskou sezónu se mnou rodiče najezdili okolo 700km na kole a rozhodně...

    Přečíst celé
  • COUGAR 1 CTS TAŽENÝ BERNSKÝM SALAŠNICKÝM PSEM
    COUGAR 1 CTS TAŽENÝ BERNSKÝM SALAŠNICKÝM PSEM

    další tuzemskou premieru ve využití dětských přívěsů se v lednu 2005 postarali manželé Přikrylovi, kteří nám poslali svůj pozdrav z Valašska. Vozík Cougar 1 CTS jim prý dělá jen radost. Koneckonců, na obrázcích vypadají spokojeně všichni, včetně psa Cira. Na plné využití Ski Setu zatím nebylo dost sněhu, na další obrázky i s lyžemi místo kol se budeme těšit.

    Přečíst celé
  • www.detskyraj.cz,s.r.o.
    www.detskyraj.cz,s.r.o.

    Levobřežní 8, 190 00, Praha 9

    Přečíst celé
  • Tomáš Fiala
    Tomáš Fiala

    Čistovická 54, 16300, Praha 6

    Přečíst celé
Showing 109 to 120 of 141 (12 Pages)