THULE Shine Air Purifier Canopy - 1

THULE Shine Air Purifier Canopy


12 691 Kč
Vč. DPH

10488.2 bez DPH

THU11400410

Stříška s čističkou vzduchu, která vytváří lehké proudění vyčištěného vzduchu okolo vašeho dítěte.
ks

Na cestě!


Stříška s čističkou vzduchu pro děti využívá technologii vyvinutou lékařskými odborníky, která několikrát za minutu obnovuje vzduch a zajišťuje čistý vzduch při každém nádechu. Vyčištěný vzduch si v podstatě berete s sebou – ať už jdete kamkoli.

Kočárky pro novorozence a batolata
Znečištění ovzduší je realitou pro většinu rodin žijících ve městech po celém světě. Děti jsou vůči škodlivým účinkům znečištění nejzranitelnější – nejen proto, že jsou blíže výfukovým plynům z automobilů, ale také proto, že jejich plíce jsou v rozhodujícím stádiu vývoje. Stříška s čističkou vzduchu se dokonale hodí na korbu i sedačku kočárku Thule Shine – můžete ji tedy používat od novorozence až po batole. Pro pohodlí vašeho dítěte působí stříška otevřeným dojmem a tiché, jemné proudění vzduchu není rušivé pro spánek.

Připojení k aplikaci Thule App, která sleduje úroveň kvality ovzduší a stav filtru
Aplikace Thule vám pomůže sledovat kvalitu vzduchu ve stříšce i ve vašem okolí. Připomene vám také, že je třeba vyměnit filtr EPA, když je čas na jeho výměnu. I bez aplikace však lze stříšku zapnout a nastavit rychlost ventilátoru. Náhradní filtry EPA pro stříšku Thule Shine Air Purifier Canopy jsou k dispozici na stránkách thule.com.