Blog navigation

Nejnovější příspěvky

B2B - VELKOOBCHOD

 

Vítejte do B2B 2+2!

PŘIHLASTE SE.

Máte-li přihlašovací údaje pro B2B 2+2 (registrace od února 2016), přihlaste se níže a systém Vám přidělí Vaši slevu podle obratu, dosaženého v uplynulém období, v souladu se zněním Obchodních podmínek. Bez přihlášení registrovaného prodejce systém neposkytuje žádné slevy.

REGISTRUJTE SE.

Pokud jste AUTORIZOVANÝ PRODEJCE, vyplňte registrační formulář B2B 2+2. Vyplňte pečlivě VŠECHNA POLE formuláře. Systém předá Vaši žádost našemu pracovníkovi, který Vám obratem pošle Smlouvu o selektivní distribuci s Obchodními podmínkami.

Po obdržení Vámi podepsaných dokladů, případně po doplnění dalších náležitostí, chybějících u Vašeho účtu, náš pracovník ihned účet aktivuje a Vy můžete začít nakupovat s Vašimi slevami.

Pokud přicházíte jako NOVÝ PRODEJCE se zavedenou kamennou prodejnou, po vyplnění registračního formuláře B2B 2+2 se s Vámi spojí náš pracovník, aby posoudil, zda je Váš obchod vhodným prodejním místem. Mějte proto připravené fotografie Vašeho obchodu. Po autorizaci naším pracovníkem bude Váš účet aktivován a bude Vám poskytnuta základní dealerská sleva.

INTERNETOVÝ PRODEJCE bez kamenného obchodu nemůže být autorizován. Jako specialisté na přepravu dětí při sportu trváme na možnosti zákazníka vyzkoušet si vybavení pro své dítě v každé prodejně, se kterou spolupracujeme. Toto pravidlo platí bez výjimky.