THULE NEWBORN INLAY SOFT GREY novoozenecká vložka - 1

THULE NEWBORN INLAY SOFT GREY novorozenecká vložka


1 780 Kč
Vč. DPH

1471.18 bez DPH

THU11200300

Thule Newborn Inlay Soft Grey je novorozenecká vložka do kočárku pro větší ochranu a pohodlí vašeho novorozence. Bezpečně se připevňuje k postroji a poskytuje vašemu dítěti měkkou oporu.
ks

Skladem!


Novorozenecká vložka Thule Newborn Inlay Soft Grey je nepostradatelným doplňkem do každého kočárku, pokud chcete vašemu právě narozenému miminku nabídnout ještě větší komfort, pohodlí a bezpečí na procházkách.

Odnímatelný polštářek kolem hlavičky, stejně jako extra podpora pro nohy, zvyšují komfort malých dětí během Vašich výletů po okolí. Novorozenecká vložka pro kočárky Thule je skvělým doplňkem pro letní dny, kdy pomáhá dítě udržet v suchu. Konstruktéři v Thule dobře vědí, jak náročné je vyhovět všem přáním a požadavkům miminek. Proto navrhli tuto novorozeneckou vložku tak, aby ji bylo možné využívat od narození až po batolecí věk.

Kompaktní s kočárky Thule

Novorozenecká vložka Newborn Inlay Soft Grey je navržena v atraktivním šedém provedení, které dokonale sladíte s doplňky ke kočárku i oblečením vašeho děťátka. Vložka do kočárku je skvělým doplňkem do kočárků Thule. Jejím úkolem je měkce vyplnit kolébkovou sedačku, ta je díky tomu i pro ty nejmenší miminka maximálně pohodlná. Vznikla s myšlenkou na to, aby se Vaše dítě mohlo kdykoli pohodlně položit a odpočinout si, stejně jako v kočárku s korbičkou.

Proměňte sportovní kočárek v pohodlnou korbičku

Vložka do sportovního kočárku Thule je ideálním řešením také pro děti, které ještě neumí samy sedět. Thule Newborn Inlay Soft Grey je vyrobena jemné textilie s měkkou, pěnovou výplní. Díky tomu se vaše dítě cítí pohodlně i během horkých letních dní.

Sportovní sedačka nakloněná do polohy vleže, vyplněná vložkou Thule Newborn Inlay Soft Grey, vytvoří ideálně rovný povrch, uzpůsobený i pro novorozence. Kompaktní tvar umožňuje vložku do kočárku složit a uložit například do stejně funkčního batohu Thule. Proto ji můžete mít vždy s sebou, bez nadměrné zátěže.

Specifikace vložky do sportovního kočárku Thule Newborn Inlay Soft Grey

Vyrobena z jemné a měkké textilie
Odnímatelná podpora hlavy a nohou
Snadno se přichytí a odejme
Snadné čištění
Udržuje dítě v suchu v horkých dnech
Novorozenecká vložka do sportovních kočárků
Snadno se instaluje do autosedačky a vytvoří útulnou plochu na ležení pro vaše novorozeně
Popruhy provlečené polštářem pod hlavu pro bezpečné zajištění novorozence
Oboustranný zimní/letní design se dvěma různými látkami pro regulaci teploty
Lze prát v pračce
Vhodné pro novorozence do 6 měsíců věku
Neutrální měkká šedá barva, která se hodí k jakékoli barvě kočárku